Geen categorie

Belgian Master

Door 18/01/2018februari 2nd, 2018Geen reacties

China Pioneer International Racing Pigeon Club neemt het roer over en zet de Belgian Master duivenrace in België voort
Beste duivenliefhebbers,

Momenteel handelt China Pioneer International Racing Pigeon Club de laatste formaliteiten in verband met de overdracht van de Belgian Master duivenrace af. De Chinese duivenclub wordt in januari 2018 de nieuwe eigenaar en organisator van de Belgian Master.
Aangezien een overdracht tussen twee internationale bedrijven een ingewikkelde kwestie van lange adem is, heeft het zes maanden geduurd om alles af te handelen. Daarom zal de Belgian Master in 2018 niet doorgaan; in 2019 zal er wel een race zijn. Verdere details over de aanlevering van de duiven in 2019 worden later bekendgemaakt.

We verontschuldigen ons bij alle duivenliefhebbers voor het ongemak!

Ondergetekenden:
China Pioneer International Pigeon Racing Club & VZW Vriendenkring Duivensport