Beste Liefhebber,

 

Zoals ieder jaar presenteren wij u hierbij het overzicht van onze bonverkoop 2023 samen met een beschrijving van de aangeboden bonnen. Een groot aantal kampioenen met naam en faam in de regio, provincie en sommigen met nationale en internationale bekendheid verlenen hun medewerking en schenken iets van het beste van hun kolonie. Uiteraard wensen wij alle schenkers van harte te bedanken voor hun steun aan onze vereniging zodat we in staat zijn om voor komend seizoen een prachtig aanbod aan vluchten en kampioenschappen te kunnen aanbieden aan onze liefhebbers.

De bonverkoop zal eerstdaags verschijnen op de website van Q-pigeons waar u dan een bod kan uitbrengen.

bonverkoop Lovendegem 2023

 

Wij wensen iedereen een feestelijk eindejaar en een gezond en vreugdevol 2023.

 

Het bestuur.